Catering

Catering vanuit metropool

Vanuit onze uitvalsbasis in Metropool Hengelo verzorgen wij diverse soorten catering op maat, voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Zo verzorgen we vergaderlunches en diners, broodjes catering, buffetten en hapjes voor feesten en partijen en barbecue catering. Welk soort catering je ook bestelt, Ray’s Cooking staat voor goede gerechten voor een eerlijke prijs. We leveren dan ook uitsluitend eerlijke huisgemaakte producten.

Dat maakt ons veelzijdig en flexibel: geef je wensen aan en alles is mogelijk, we presenteren gerechten uit alle hoeken van de wereld. Uiteraard is er een basispakket bestaande uit huisgemaakte koude salades, warme gerechten en stokbrood met sauzen. Dat sluit voor veel mensen prima aan bij hun wensen. Maar wil je iets bijzonders, geen probleem. Geef ons een aanzet en dan maken wij een voorstel waarbij we er onze eigen draai aan geven. 

Wat krijg je?

Wanneer we bij je komen voor een cateringklus zorgen we voor uiteraard voor servies, en bestek (dat je vies weer inlevert), maar daar houdt het voor ons niet op. Bij Ray’s Cooking zijn we pas tevreden als alles klopt, we willen trots zijn op al het moois dat er staat en zorgen dat het totale plaatje er goed uit ziet. Daarom zorgen wij er voor dat qua aankleding en accessoires alles op elkaar is afgestemd. We kunnen daarvoor barren, (sta)tafels, een utigiftebuffet en tenten leveren, maar ook alles wat nodig is om het feestje af te maken. Een kale levering van wat schalen eten kan iedereen, wij vinden dat je goed verzorgd moet worden en een avond echt moet beleven.

Hoe en wat

Ray’s Cooking verzorgt catering van 10 personen tot 250 personen in de regio Twente. Meer personen kan, maar dan moeten we echt even extra hulp en onze partners inschakelen.

campagnemasters-70
campagnemasters-70

press to zoom
campagnemasters-73
campagnemasters-73

press to zoom
campagnemasters-63
campagnemasters-63

press to zoom
campagnemasters-70
campagnemasters-70

press to zoom
1/3
Contact

Dankjewel voor je bericht!